کتاب آشپزی آگاهانه (The Conscious Cook) به شما نشان میدهد که اجتناب از خطرات سلامتی و شک و تردیدهای اخلاقی دربارۀ خوردن گوشت و لبنیات هیچگاه به این معنا نیست که ذائقه و رضایتتان را هنگام تغذیه قربانی کردهاید. خوراکیهای اشتهاآوری همچون سوپ، سالاد و دسر ماجراهای جذابی از پختوپز را در این کتاب فراهم میکنند که کم و کیف تجربۀ دنیا دربارۀ غذاهای بدون گوشت را متحول میسازند. تال رونن (Tal Ronnen) سرآشپز خوشقریحه که خود به شدت گوشت کبابی دوست دارد، سالها گوشت ,کتاب ,بدون گوشت ,آشپزی آگاهانه ,کتاب آشپزی ,کتاب آشپزی آگاهانه منبع
درباره این سایت